Kevin Lomp

Minu teekond treeningumaailmas

minu teekond

Sind toetades sinu unistuste kehani

Võttes arvesse Sinu varasema treeningkogemuse ning toitumisharjumused ja ka talumatused, aitan Sul saavutada sinu eesmärgid ning areneda õiges suunas. Kas tahad alla võtta või just kaalust juurde võtta lihaste arvelt, tean kuidas Sind aidata. Kirjuta mulle julgelt!

Teadmised ja kogemused parimate tulemuste saavutamiseks

Treeneripaberid sain Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu poolt ning täiendasin oma vanu teadmisi uutega. Tuginen oma töös palju teaduslikele uuringutele, mis aitavad mul mõista, kuidas kõige paremini lihaseid kasvatada ja pidada tasakaalustatud dieeti.

Minu Teekond

Minu teekond treeningmaailmas algas juba lapsepõlves, kui tegelesin kergejõustikuga seitsme aasta vältel. Hiljem otsustasin keskenduda jõutreeningutele ja sellele olen pühendunud viimased kaheksa aastat. Olen isiklikult suutnud kasvatada üle 30 kilogrammi lihaseid ning keskendun peamiselt kulturismile, osaledes ka võistlustel. Minu eesmärk on saavutada nii esteetiline välimus kui võimalik ning aidata ka teisi oma teadmistega treeningmaailmas.

EnnePärast